2011. február 21., hétfő

Nagyon fontos!!!!!!!!!!!!!!

1.Miután regisztráltál lépj be az oldalra!!!!!!!!!!!!!!
És jobb oldalt a menüben van olyan pont hogy Download Fiestabar
Kattints rá és töltsd le a FiestaBart
Ez kell a pénzkereséshez.
2.Majd ha letöltötted telepítsd fel
telepítés után indítsd el a programot és kér felhasználónevet és jelszót ide írd be a saját felhasználó nevedet és jelszódat amit az oldalon regisztráltattál.

Figyelem!!! Néhány vírusirtó a Fiestabart vírusnak érzékeli mivel a program a mi engedélyünkre reklámokat enged be a képernyő felső területére.

Figyelj oda a felső bal oldalon futó kis emberkére (ez egyfajta aktivitás jelző ami azért kell hogy ne fusson a program üresjáratban)

Na szóval arra kell figyelni hogy a kis ember mindig sétáljon ha leül pihenni akkor az egereddel menny rá és próbáld fel ébreszteni azt hiszem ez nem olyan nehéz.

Mind ezt azért írtam le nektek mert úgy vettem észre hogy akik regisztrálnak az oldalra nem töltik le ezt a programot ami egyébként fontos lenne mert e nélkül egy fityinged se lesz kedves olvasó.

Dr.Kessler

4 megjegyzés:

 1. Hát nekem megvan a minimum, mégse jelent meg a „request payment” gomb. :-(
  sajnálom, hogy bedőltem

  VálaszTörlés
 2. Ember figyelj az lehet hogy meg van a minimum csak az a probléma hogy ahoz special offersekre kell még regisztrálni meg meg kell várni a hónap közepét és ott lessz

  VálaszTörlés
 3. Üdvözlöm ! Egy olyan segitséget szeretnék kérni , hogy regisztráltam ,néhány napig minden rendben ment , most pedig nem enged be a jelszavammal , azt irja rossz , mi a teendő ebben az esetben ? válaszát előre is nagyon köszönöm

  VálaszTörlés
 4. Üdvözlöm ! közben megoldottam a problémát , ujra kellet telepitenem a kis programot ,de azért köszönöm , 1 kérdés azért akad : 1000 pont kb mennyi dollárt jelent ? tisztelettel

  VálaszTörlés